ساختمان‌های ناایمن، بمب های ساعتی در تهران-راهبرد معاصر
راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور

ساختمان‌های ناایمن، بمب های ساعتی در تهران

ساختمان‌های ناایمن شناسایی شدند. مالکان پای کار ایمن‌سازی نیستند. آتش‌نشانی بازدید می‌کند و اخطار می‌دهد اما گوش شنوایی وجود ندارد. این بار گاندی که 5 بار اخطار گرفته بود در آتش سوخت، معلوم نیست دفعه بعد نوبت کیست؟
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «بیشتر بیمارستان‌های شهر تهران مانند متروپل هستند و باید درشان بسته شود.» اینها را رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران علی نصیری می‌گوید.

 

بخشی از بیمارستان های پایتخت فرسوده و ناایمن هستند؛ بارها مسوولان آتش نشانی شهر تهران در این باره اخطار داده اند اما توجهی نشده است.

 

درست ۵ روز بعد از سالگرد حادثه پلاسکو که به دلیل ناایمنی در آتش سوخت و ۱۶ آتش نشانان هم جان خود را از دست دادند، بیمارستان گاندی که ۵ بار اخطار ناایمنی گرفته بود؛ دچار آتش سوزی شدید شد.

 

به گفته مدیر بحران منطقه ۶ شهرداری تهران خسروانی، «فقط ۴۰ بیمارستان در منطقه مانند دی، امام خمینی(ره) و شریعتی اخطار ناایمنی دریافت کرده اند.»

 

ساختمان های ناایمن فرارتر از بیمارستان‌ها هستند، بیش از ۳۳ هزار ساختمان ناایمن در تهران (تجاری، اداری، مسکونی، درمانی و ...) شناسایی شده و اخطارها لازم به آنها داده شده است. همچنین هزار ساختمان ناایمنِ دارای بیش از ١٢ طبقه در تهران شناسایی شده‌ که هر کدام از آنها مستعد آتش‌سوزی‌ هستند و می توانند به یک پلاسکو تبدیل شوند.

 

درحالی کامران عبدولی، معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی می‌گوید «برای ایمن سازی بیمارستان‌ها نمی‌توانیم آن‌ها را تعطیل کنیم؛» مردم به خدمات درمانی احتیاج دارند و باید فاز به فاز حرکت کرد که عضو شورای شهر تهران احمد صادقی معتقد است « قانون گذار و دستگاه‌های امنیتی بدون هیچ مسامحه‌ای ورود کنند و مراکز درمانی ناایمن را پلمب کنند.»

 

مقررات ملی ساختمان در سال ۹۲ تصویب شد. در این قانون شرایط و نحوه نگهداشت ساختمان ها بعد از بهره برداری مشخص شده است اما به گفته رئیس سازمان نظام مهندسی کشور حمزه شکیب این قانون تاکنون اجرایی نشده و« تنها راه کار برای ایمن سازی ساختمان های پرخطر اجرای مقررات ملی ساختمان است.» البته خلا های قانونی هم باید برطرف شود به عنوان مثال نیروهای آتش نشانی در ایران فقط می توانند از ساختمان های پرخطر بازدید کرده و اخطار دهند؛ این درحالی است که در ژاپن ماموران آتش نشانی می توانند ساختمان های ناایمن را پلمب کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار